Diavetítő

Vendégkönyv

Hozzászólások (4)

R.I.P
11 éve, 5 hónapja, 9 napja és 8 órája
Jó a kapás a tóban?
szalmakalap
11 éve, 4 hónapja, 10 napja és 3 órája
Válasz Csarsznak:

Jogos a kérdés a képekkel kapcsolatban, de hidd el hogy nagyon sokszor jártam úgy, hogy a fényképezőgép kimaradt a terjedelmes csomagból pedig kedvenc időtöltésem a fotózás minden témában. Amikor egyszerre készülök vihar ellen, napszúrás ellen ilyen-olyan ruhákkal, ernyővel, 30-120 különböző csalival, 8-10bottal (pedig csak eggyel horgászok), pontymatrac, hütőtáska stb. akkor bizony engemet is bosszant, hogy nincs nálam a gép, amikor egy szép halat fogok. A hal mindenféleképpen visszakerül a tóba, ő meg én tudjuk, hogy megvolt és tudjuk, hogy nem dicsekvésből készült volna a fotó, dehát a gép otthon maradt.
Utószó: a filmben, melynek címe : Idegen a cowboyok között jó példa erre Gregory Peck alakítása. Gyere el Te is horgászni és amikor megtörtént a nagy fogás érezni fogod, hogy a fotó nem is olyan nagy dolog! Üdvözlettel: Szalmakalap (Kovács Zoltán)
szalmakalap
11 éve, 3 hónapja, 30 napja
Üdvözlök Mindenkit!

Szeretem a tavat, mert kellemes környezetben van, környezete tiszta és ápolt, a halai kiemelkedően jó ízüek a többi horgásztóhoz képest, a vendégek kulturált magatartása lehetővé teszi a sporthorgászatot és a pihenést. Lehetőségem van többféle módszert gyakorolni, legyen az úszós vagy fenekezős vagy finomszerelékes, mindegyik jó eredményeket hoz . A halállomány bősége lehetővé teszi a halfogást így bátran lehet kísérletezni a csalikkal és a végszerelékekkel. Alkalmam volt alázatott is tanulni időjárási frontok idején . De ez inkább ösztökélt újabb végszerelékek, csalik változtatására. Rendkívül eredményes másfél éve járok ide horgászni elhagyva a kalandtavakon való horgászást. Mert a házias és figyelmes fogattatás a tógazda "Irénke" részéről ,a korrekt hozzáállás, az idevezető út szépsége és a többi horgász embersége mind nyújtja azt az elvárást, amit az ember egy egynapos horgászattól várhat. Minden nap ünnep, amikor útnak indulok Budapestről a tóra horgászni és nem okoz problémát a nagyobb súlyú halak visszaengedése sem, sőt öröm, hogy más is kifoghatja e tisztes korú pontyot,amurt vagy csukát. Még így is jut a kondérba . A tóról távozva más emberként térek haza. Köszönet a tógazdának, Irénkének és segítőinek !
Tisztelettel, Kovács Zoltán
janoshorgaszto
10 éve, 11 hónapja, 6 órája
Kedves Horgásztársak!
Hamarosan indul a 2011-es horgász szezon a János tavon. Tavaszköszöntő horgászversenyt rendezünk,a kiírás a főoldalon található. Várjuk kérdéseiteket illetve észrevételeiteket ezzel kapcsolatosan is.
Ha Te is szeretnél hozzászólni, be kell jelentkezned.. Kérjük jelentkezz be!
Naptár
Szavazás
Szerintetek milyen a János Horgásztó?
Tetszik.
Nagyon jó.
Egész jó,de még lehet rajta javítani.
Átlagos.
Nem tetszik.